zaterdag 29 oktober 2022

Midnightwalk Dokkum

Dokkum:  Op vrijdagavond 28 Oktober reisden we af naar Dokkum om daar de allereerste Midnightwalk mee te mogen beleven. We maakten onderweg Film en foto's, de filmpjes zijn gemonteerd naar 1 geheel in een samenvatting van 14 minuten. Het viel niet mee om een selectie te maken, er was zoveel te beleven! Aldereerst de linken van de beelden:

FILMLINK KLIK HIER   FOTOLINK KLIK HIER .


Er werd gestart in groepen van 400 wandelaars in een totaal van 2500 deelnemers. Na ongeveer 1 uur was dus iedereen gestart. De organisatie had 27 attracties beloofd en we stonden dus regelmatig stil onderweg, We startten even na

19.00u en waren pas half 11 weer terug. We hebben genoten van deze Midnightwalk; de organisatoren verdienen een hele dikke pluim. Om nu alles te vertellen hoeft niet, we hebben immers van alles opgenomen en in een film gemonteerd. Om een paar op te noemen: er was een shantykoor in het centrum, doedelzakspelers, trommelaars, een hoop enge figuren (...ik bedoel geen wandelaars hoor), we zagen kaatsers, liepen door bedrijven, de brandweer was paraat met ook een hoogwerker waar liefhebbers even mee naar boven konden, we liepen door een Kerk, liepen door een prachtig park etc etc. Gewoon even het filmpje en de foto's bekijken.


We moesten er een ritje voor over hebben (2x70km) maar dat was het helemaal waard. Rotary Dokkum verzorgde de organisatie en de opbrengst is bestemd voor 3 goede doelen: Jeugdfonds Sport en Cultuur; Stichting vrijwilligers Palliatieve Terminale zieke patienten thuis en het tandartsenproject in Dembi Dolo Ethiopië. 


PRACHTIGE AVOND, GEWELDIGE ORGANISATIE!! We hebben genoten van jullie!!!! 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten