donderdag 23 november 2023

Winsum Flalroute 25km.


Winsum: Alweer de 3e wandeltocht die zaterdag 18 November werd georganiseerd door wsv Flal. Wij liepen deze wandeltocht wederom een paar dagen later vanwege het hondeverbod van de Flal. We konden tijdens deze tocht zonder problemen/lopen, alles was gewoon toegankelijk voor de 'loslopende wandelaar'. We maakten een filmpje met aansluitend enkele foto's alles met onze kleine vriend 'De Gopro Camera' en de beelden kun je zien op de volgende link:

Filmpje KLIK HIER

De route was best wel leuk alleen kon hij niet tippen aan de prachtige eerste 2 wandelingen
in resp. Wolvega en Appelscha. We liepen eerst een stukje door Winsum. Via een klein stukje Pieterpad en langs het voetbalveld van vv Winsumliepen we een lang maar aardig weggetje naar Onderdendam. Daarna kwam echt een saaie weg naar Bedum van zon 4 km. immer gerade aus.

Maar de reis was niet vergeefs, in Bedum was genoeg te zien oa. een prachtige scheve oude kerk waar je niet onder durfde staan.Er stonden 3 op een rij, er wordt ws. flink geloofd in bedum en omstreken. We hebben er even rustig rond gewandeld, jammer genoeg konden we binnen niet een kijkje nemen.

 

Kort stukje dit keer, morgen wacht de Fjoertoer in Egmond ad. Zee. We zijn daar een tijd geleden wel eens geweest en we kregen er nu wel weer eens zin aan. De tocht daar wordt opgesierd met prachtige licht objecten en een mooie route. Wij lopen daar de 20km.We vonden de tocht in Winsum best wel leuk en onze sterrenwaardering: Een dikke 7 sterren!!


FILMPJE VAN RUIM 7 MINUTEN