zondag 30 juli 2023

Assen TT mars

Assen:  Ook een wandeling die nog 'op de plank' lag was de TT-mars vanuit Assen. We hadden de voorstelling dat de wandeling over het TT cirquit zou gaan maar dat viel wat tegen want we hebben veel gezien maar geen TT-cirquit! We maakten 60 foto's zie de volgende link:

Foto's klik hier

We hoefden niet echt ver te reizen want vanaf de camping was het slechts enkele tientallen kilometers vanaf Appelscha naar het sportveld van Asser Boys. De route was best wel mooi er was alleen een vervelende situatie doordat er diezelfde dag ook een tocht voor mountainbikers was georganiseerd die vele stukken van de wandelroute bestreek. En als er 2 groepen sporters niet altijd vriendelijk met elkaar omgan zijn het wel mountainbikers en wandelaars, zeker als ze meerdere keren elkaar kruisen.

Een mevrouw van de organisatie vertelde ons dat de mountainbiketocht pas na de wandeltocht werd gepland en dat de wandelvereniging dus geen schuld had. 

Sommige paden waren mul met een smal hard paadje ernaast en wat dacht je waar de mountainbikers reden? Voor ons dus zwoegen door het mulle zand. Hopelijk wordt alles organisatorisch volgend jaar beter op elkaar afgestemd zodat iedereen kan genieten van zijn of haar activiteit. Wij vonden het een domper op een verder mooie wandeltocht! Leuk was dat we oude bekenden Elisabeth en Tjitske weer eens zagen! Elisabeth heeft mij in een strenge winter wel eens van mij bevroren haden afgeholpen. Het was dan ook hardverwarmend haar weer eens te zien!

Tot zover dit commentaar want er ligt nog meer op de plank!