woensdag 11 oktober 2023

Waskemeer 7-10-2023

Waskemeer: Zaterdag 7 Oktober gingen wij  voor 25km. wandelen naar Waskemeer, een prachtige wandeling door de mooie omgeving aldaar. Er kwamen bijna 150 wandelaars op deze tocht af waarvan bijna 40 op de 25 km.  De korte route was 12.5 km. lang. We hadden nieuwe camera's en het was de bedoeling dezen even te testen. Dat moest best wel wennen maar er zijn toch wat foto's  genomen die we kunnen laten zien en die staan op de volgende link:

FOTO'S KLIK HIER

Meintsje, Nanja en ik waren pas laat bij de start in dorpshuis 't Ald Leger en we kwamen de 25km. lopers al met de auto tegen. Volgende keer maar weer wat eerder weg het is natuurlijk leuker als je met wat andere wandelaars kunt oplopen. In het dorpshuis kregen we een appeltje mee voor de dorst en consumptiebonnen voor een kopje koffie en een kommetje soep onderweg. Prima geregeld door de organisatie.

De route was heel mooi, vooral voor de dieharts van de 25km. (...wij dus), want die liepen een hele mooie route door de bossen. De Freulevijver hadden we natuurlijk al eerder gezien maar de passage blijft prachtig. Ook een heerlijk rustplaatsje met heel mooi uitzicht. 


We kregen onderweg een kopje koffie aangeboden in een ruimte bij een boerderij ( was allemaal inclusief) en we mochten daar ook even gebruik maken van de toiletten compleet met privé bewaking 😅. De dames van de organisatie waren erg gezellig, alleen pikten ze de beste plaatsen in tijdens de rust en verbanden ons naar een houten bankje😜. Na zo'n 16 km. passeerden ze ons  en wilden de pijlen al van de bomen haalden, gelukkig konden we ze dat uit het hoofd praten, we moesten immers nog ruim 7 km. 

Onze beoordeling: 8 sterren op een schaal van 10, de route was erg mooi! Volgend jaar nemen we onze filmcamera's mee en maken er een mooie filmcompilatie van. Bedankt organisatie, we waren een dagje moai fuot!!