maandag 11 december 2023

Kerst in Oud-Kampen

Kampen:  Zondag 10 December gingen we na lang aarzelen toch naar Kampen om Kerst in Oud-Kampen te meebeleven. We twijfelden omdat de weersvooruitzichten niet echt goed waren maar bij onze laatste blik op buienradar bleek dat de regen pas na 18.00u zou arriveren. We hadden onze camera mee en maakten een filmmontage van onze ronde:


Het was alweer de 4e keer dat we deze Kerstbelevenis bezochten en we hebben alle keren genoten! Ditkeer dus vroeg heen, we waren er voor half 3, parkeerden voor het eerst bij de pendelbussen en dat is ons goed bevallen. 

De start was te belopen maar met de regendreiging pakten we toch de bus. Die reden af en aan, de wachttijden waren miniem. Je kon overal de route op open, wij startten net over de stadsbrug waar ook diverse mooie voertuigen en andere attracties stonden opgesteld. 

Daarnaast was er onderweg veel gevarieerde muziek, kraampjes,
een kermis, show en cabaret etc etc. Prachtig! We kunnen hier alles wel opnoemen maar je kunt het beste het filmpje even zien, die geeft een goed beeld van het evenement.We haalden ook nog enkele foto's van het filmpje die we weer gebruiken voor faceboek en de website. 

In de Kerk was weer de traditionele Kerststal en wat minder muziek, we zagen ditkeer geen koren maar 2x een duo. We zagen dansgroepen, publieke vrouwtjes, een shantykoor, nog meer prachtige koortjes, prachtige en aparte voertuigen, gymnasten, stepdansers enz enz, teveel om op te noemen. Ik zou zeggen bekijk het filmpje maar!

FOTOLINK KLIK HIER