zondag 28 januari 2024

Roden Flal wandeling

Roden: Op 13 Januari werd de jaarlijkse wandeltocht vauit de kampeerhal in Roden georganiseerd gelopen. De organisatie was in handen van de Flal en helaas weren ze nog steeds hondjes. We vonden de route wederom op internet en liepen de route op 25 Januari 2024. We hadden de filmcamera en de actioncam thuisgelaten omdat we onze net aangeschafte NIKON camera even wilden uitproberen.

We maakten de volgende opnamen te zien op:

Foto's KLIK HIER

De route was 25 km. lang en deze afstanden moeten we nu echt wel lopen ivm. het lopen van de nu snel naderende 11-Steden wandeltocht die we beiden mee gaan lopen. Meintsje loopt de halve editie en zelf doe ik de hele. Alweer een tijdje geleden dat we meededen maar dit jaar lopen we hem nog 1x mee vanwege het bereiken van een mooi rond getal wb. mijn leeftijd😊! En dan moet je natuurlijk nog een keer zien laten dat je nog niet afgeschreven bent! Vanwege een voetblessure leek alles wat op losse schroeven komen te staan maar de laatste week lijkt dat grotendeels opgelost!

Weer een Flaltocht dus, jammer dat we hem niet 'live' mee mochten lopen op 13 Januari temeer ook omdat er helemaal geen blokkades waren wb. gebieden waar geen hond mocht komen of gebieden wat privΓ© eigendom was en dus buiten de georganiseerde editie niet toegankelijk is. Maar we respecteren de (Flal) regels en lopen dus de route na de georganiseerde editie.

De route was heel mooi en de plassen water van 13 Januari waren grotendeels verdwenen. Het geheel werd opgefleurd met een heerlijk zonnetje dus elk nadeel heb zijn voordeel, blij dat we op zo'n fantastische dag deze route konden lopen!! Mooie passage was bij het Peizerdiep waar we dan ook even een pauze inlasten! Maar bekijk de foto's maar eens, inmiddels hebben we alweer een wandeling gedaan in Egmond en daar gaan we nog even een kort filmpje van maken.

Onze beoordeling (aantal sterren max 10):

πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”…  (Route/Natuur)

πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”† (Vrije toegang)

πŸ”†πŸ”†πŸ”…πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”† (Hondvriendelijk)

πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”† (Pauzebankjes)

πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†πŸ”†(Parkeren/Start/Finish)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten